Model Etang 3

Model Etang 3

Uw eigen chalet onder de franse zon mijnchaletinfrankrijk.nl

 

Dit model met 3 slaapkamers en 2 badkamers biedt gezinnen en/of gasten een optimaal comfort waarbij de privacy van iedereen behouden blijft. Een luxe ouderslaapkamer met badkamer annex, kinder/gasten kamers met slimme opbergruimtes.

Uw eigen Chalet onder de franse zon mijnchaletinfrankrijk.nl

Een keuken met kookeiland en alle benodigde apparatuur. De leefruimte is gezellig, licht en aangenaam bestaande uit een comfortabele zit-/tv-ruimte met grote hoekbank van polyvinyl.

Ouderslaapkamer van alle gemakken voorzien, eigen badkamer met XXXL-douche 120×80 cm en hangtoilet.

Een comfortabele ruimte voor de kinderen bestaande uit een kamer met 2 bedden 80×200 cm en een cabine met stapelbed en slimme, ludieke opbergruimtes.

Model Etang 3 is luxe en comfortabel: De garantie voor een perfecte vakantie voor zowel uzelf als uw gasten!

Kies uw model: in 2- of 3-kamer versie. Vergeet ook het specifieke PBM-model niet (speciaal ontwikkeld voor Personen met Beperkte Mobiliteit).

Interieur

Om uw interieur in te richten en te personaliseren, bieden wij u een brede waaier aan gordijnen en stoffen die naar eigen smaak kan combineren.
Maak uw keuze uit de 6 stoffen en 4 verduisterende gordijnen in verschillende kleuren en met gekleurde patronen. Deze kan u combineren met de binnendecoratie in licht hout en natuurlijke tinten voor een zachte en lichte sfeer.

Uniek buitendesign

Met het oog op een zeer gemakkelijk onderhoud, is de buitenkant bekleed met polyvinyl in grijze zandkleur met de mogelijkheid om een gevelkleur te kiezen om zo van uw stacaravan een uniek model te maken.

Optimaliseer het comfort van uw Chalet met de volgende opties:

Deze opties, die beschikbaar zijn voor het 3 kamers met 2 badkamers model, zijn speciaal ontworpen om het comfort van uw Chalet te verbeteren en bieden u de mogelijkheid om uw stacaravan in alle seizoenen te gebruiken: Rolluiken in de kamers, Convectoren van 500 W in de kamers en de badkamer, Zitbank in hoekvorm met opbergkoffers, Soepele en verduisterende gordijnen die uw interieur persoonlijkheid & licht geven, Vaatwasser, Terras op maat. Aan alles is gedacht om uw verblijf in elk seizoen zo aangenaam mogelijk te maken.

Maak een afspraak en bezoek onze demo chalets in het vakantiepark.