Model Charentes 3

Model Charentes 3

Mobile Home /Chalet met 3 slaapkamers en 2 badkamers

Groot Chalet model Charentes 3 met 3 slaapkamers en 2 badkamers is een hoogwaardig bezit voor jarenlang vakantieplezier.


Een comfortabele vakantiewoning met grote ruimtes, veel lichtinval, een zomerkeuken met buitendeur, grote ouderslaapkamer met badkamer, kortom veel privacy en vakantieplezier met het gezin en/of met vrienden.

COMFORT en GEZELLIGHEID dankzij de keuken met TOEGANG tot het terras en de grote leefruimte.

De centrale zitruimte met grote hoekbank en afzonderlijke eethoek bieden veel comfort.

Grote ouderslaapkamer met aangrenzende badkamer die voorzien is van een grote douche met privétoilet en veel opbergruimte.

 De tweede badkamer vlak bij de kinder-/gastenkamers zodat iedereen zijn privacy heeft in dit comfortabele Chalet.

Model Charentes 3 is luxe en comfortabel: De garantie voor een perfecte vakantie voor zowel uzelf als uw gasten!

Kies uw model: in 2- of 3-kamer versie. Vergeet ook het specifieke PBM-model niet (speciaal ontwikkeld voor Personen met Beperkte Mobiliteit).

Interieur

Om uw interieur in te richten en te personaliseren, bieden wij u een brede waaier aan gordijnen en stoffen die naar eigen smaak kan combineren.
Maak uw keuze uit de 6 stoffen en 4 verduisterende gordijnen in verschillende kleuren en met gekleurde patronen. Deze kan u combineren met de binnendecoratie in licht hout en natuurlijke tinten voor een zachte en lichte sfeer.

Uniek buitendesign

Met het oog op een zeer gemakkelijk onderhoud, is de buitenkant bekleed met polyvinyl in grijze zandkleur met de mogelijkheid om een gevelkleur te kiezen om zo van uw stacaravan een uniek model te maken.

Optimaliseer het comfort van uw Chalet met de volgende opties:

Deze opties, die beschikbaar zijn voor het 3 kamers met 2 badkamers model, zijn speciaal ontworpen om het comfort van uw Chalet te verbeteren en bieden u de mogelijkheid om uw stacaravan in alle seizoenen te gebruiken: Rolluiken in de kamers, Convectoren van 500 W in de kamers en de badkamer, Zitbank in hoekvorm met opbergkoffers, Soepele en verduisterende gordijnen die uw interieur persoonlijkheid & licht geven, Vaatwasser, Terras op maat. Aan alles is gedacht om uw verblijf in elk seizoen zo aangenaam mogelijk te maken.

Maak een afspraak en bezoek onze demo chalets in het vakantiepark.