Brossac

Brossac, uw zonnige plekje onder de Franse zon!

 

Uw eigen Vakantie chalet in Brossac

Brossac is een dorpje gelegen in het prachtige Poitou-Charente een uurtje boven Bordeaux in het zuidwesten van Frankrijk. Het is een van die typische Franse dorpjes waar de inwoners elke ochtend bij de bakker een croissantje eten en met een verse baguette onder de arm naar huis lopen. s’Middags op het centrale plein het dagelijkse potje jeu de boules en ’s avonds  een heerlijke maaltijd met een goed glas Franse wijn. Een eigen vakantie chalet in Brossac geeft u rust en ontspanning.

Vertier in de omgeving van Brossac

In de omgeving van Brossac is genoeg te zien en te doen. U treft daar onder andere uitgestrekte zonnebloemvelden, wijngaarden en groene glooiende hellingen. Je kunt hier prachtig wandelen en fietsen langs de vele paden en weggetjes. De hele streek kent tal van nog meer schilderachtige dorpjes met mooie kerkjes en andere bezienswaardigheden. Een leuke plaatsen om te bezoeken zijn bijvoorbeeld Chalais, waar elke maandag een gezellige Franse markt is, Angoulême, Parcoul, Montguyon en Cognac. Natuurlijk kunt u Tennissen en zwemmen op uw eigen Vakantiepark Etaing Vallier vlak bij uw eigen comfortabele vakantiechalet.

De wereldstad Bordeaux en de kust met de Atlantische oceaan liggen op een uurtje afstand voor als je een dagtrip wilt maken. Kortom genoeg te doen en……….de meeste zonneuren van west Frankrijk, bijna net zoveel als aan de Cote d’Azur. Wat wil een mens nog meer?

L’Etaing Vallier vakantiepark

Wakeborden? Ook dat kan hier:

Meer informatie  of vragen over uw eigen Vakantie Chalet? Neem gerust contact met ons op!